Informatie voorbladen

Voorbladen (ook wel schutbladen, bindomslagen of covers genaamd) beschermen uw document en geven uw ingebonden document een mooiere en professionelere uitstraling. Hieronder een korte omschrijving van elke type voorblad van het merk GBC.

HiGloss voorbladen

HiGloss bindomslagen zijn gemaakt van duurzaam, 250 grams papier met castcoating aan twee zijden. Hiermee verfraait en beschermt u al uw documenten, Verkrijgbaar in diverse levendige kleuren en geschikt voor alle bindsystemen. Met HiGloss bindomslagen ziet uw werk er beter uit.

LeatherGrain voorbladen

LeatherGrain bindomslagen zien eruit als echt leer. Uw documenten zijn dus niet alleen goed beschermd, maar hebben ook een luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar in diverse, mooie kleuren en afmetingen, met een geperforeerd venster aan de voorzijde als optie. De bindomslagen zijn geschikt voor alle bindsystemen.

Opaque voorbladen

Opaque bindomslagen zijn gemaakt van slijtvast PVC. Ze zijn sterk maar toch flexibel, waardoor ze perfect geschikt zijn als achteromslag van A4-documenten. Verkrijgbaar in diverse populaire kleuren met matte of glanzende afwerking. Deze kras- en slijtvaste omslagen zijn zeer duurzaam.

PolyOpaque voorbladen

PolyOpaque bindomslagen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en recyclebaar polypropyleen en vormen een duurzame, eersteklas oplossing voor het beschermen en verfraaien van uw A4-documenten. Verkrijgbaar in diverse kleuren met een subtiele zandkorrelstructuur op de ene zijde en glad aan de andere zijde. Deze bindomslagen zijn vlek- en krasbestendig en dus ideaal voor veelgebruikte documenten.

HiClear voorbladen

HiClear bindomslagen zijn gemaakt van duurzaam volledig transparant PVC. Met deze omslagen blijft de titelpagina zichtbaar en zijn uw documenten mooi afgewerkt en goed beschermd. De transparante of volledig transparante HiClear omslagen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van zeer dun tot extra dik.

ColorClear voorbladen

Gemaakt van PVC in transparante kleuren, A4-formaat. Met ColorClear bindomslagen kunt u uw documenten mooi afwerken en de titelpagina leesbaar houden. Verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt de duurzame ColorClear omslagen ook combineren met bindruggen en achteromslagen in diverse kleuren om uw presentaties een unieke kleurcode te geven.

PolyClearView voorbladen

PolyClearView bindomslagen zijn gemaakt van sterk, recyclebaar polypropyleen en vormen een duurzaam, semitransparant voorblad om de A4-titelpagina's van uw documenten te beschermen en verfraaien. Verkrijgbaar in diverse diktes en structuren. De bindomslagen zijn niet alleen professioneel en stijlvol, maar ook vlek- en krasbestendig.

PolyTechno voorbladen

PolyTechno™ behandelt uw creatief werk alsof het voor altijd moet blijven bestaan! Deze supersterke polypropyleen omslag van 700 micron weerstaat het ruwste gebruik en komt met aantrekkelijk, gekorreld oppervlak dat zowel water- als krasbestendig is om ervoor te zorgen dat uw werk intact blijft.

PolyTechno™ omslagen zijn verkrijgbaar in een palet van 5 indrukwekkende, hedendaagse en levendige kleuren: ijswit, lavendel, mandarijnoranje, robijnrood en smaragdgroen. Enkel al de namen roepen een beeld op van individualiteit en energie en ze zijn dan ook perfect om uw toonaangevende rapporten, vaak gebruikte presentaties en creatieve ideëen te beschermen en te versterken.

Dankzij de chemische samenstelling van polypropyleen zijn ze recyclebaar en dus veel milieuvriendelijker dan standaard PVC omslagen. Vergeet niet uw rapporten te ontmantelen en de individuele onderdelen op de juiste manier weg te gooien. Kies PolyTechno™ achter- en vooromslagen voor ultieme bescherming. Of combineer een PolyTechno™ vooromslag uit de recyclebare Eco reeks en een herbruikbare ClickBind™ bindrug voor een volledig milieuvriendelijke, hedendaagse en duurzame presentatie.

PolyTechno™ omslagen zijn geschikt voor elke bindwijze waarbij documenten plat neergelegd kunnen worden: ClickBind™, WireBind, CombBind® en CoilBind™. U moet echter wel een bindmodel kiezen dat vellen van 700 micron kan ponsen, vanwege de uitzonderlijke dikte van deze indrukwekkende omslagen.