Over Inbindmachinekopen.nl

Inbindmachine Kopen.nl

Bestellingen bij Inbindmachine Kopen.nl worden uitgevoerd door Masco Kantoorefficiency. Masco Kantoorefficiency is een kantoorvakhandel gevestigd in Amersfoort en is dealer van de bekende inbindmachine merken Fellowes, GBC en Renz. Door onze jarenlange ervaring met inbindmachines van deze merken kunnen wij desgewenst u het juiste advies geven bij aanschaf van een inbindmachine. Naast onze uitstekende service heeft u ook de mogelijkheid om diverse soorten inbindmachines te testen in onze showroom in Amersfoort. Dus u kunt uw inbindmachine online kopen maar ook gewoon in de winkel in Amersfoort.

Meer dan 30 jaar specialist

Het moederbedrijf van Inbindmachine Kopen, Masco Kantoorefficiency, is al meer dan 30 jaar de meest toonaangevende kantoorvakhandel in de regio Amersfoort. Voor al uw kantoorartikelen, kantoormeubilair en computertoebehoren. Onze krachtige alles-onder-één-dak formule biedt u alle mogelijkheden. Ontdek zelf ons brede, maar vooral ook scherp geprijsde assortiment. Bezoek onze showroom aan de Amsterdamseweg 23 te Amersfoort of bestel online via onze geheel vernieuwde website. Snel, gemakkelijk én altijd voordelig leveren, vormen onze basis.

Landelijk Distributiecentrum

Naast een showroom van meer dan 1.500m² met kantoorartikelen, kantoormeubelen en ICT oplossingen beschikt Masco Kantoorefficiency over een eigen magazijn én twee externe hypermoderne magazijnen in Beuningen en Eindhoven. Het orderpick proces aldaar wordt volledig aangestuurd door de computer. Via 2 kilometer aan lopende band kunnen 1200 dozen per uur worden verwerkt. Met ons geautomatiseerde logistieke orderproces, bieden wij u snelle leveringen met een uitstekende leverbetrouwbaarheid. Masco kan hierdoor 99% van de kantoorartikelen, computers, kopieermachines en printers binnen 24 uur rechtstreeks aan u leveren.

Gemakkelijk

Naast snelle en volledige leveringen staat gemak hoog in het vaandel bij Masco Kantoorefficiency. Ondanks het bestelgemak van onze nieuwe website kunt u bij ons bestellen op de manier die u het prettigst vindt. Via de webshop, de e-mail, telefonisch of via de fax, het kan allemaal. Onze website en catalogus zijn gevuld met meer dan 15.000 verschillende kantoorartikelen. Kunt u iets onverhoopt toch niet vinden, belt u dan, er is grote kans dat we het alsnog kunnen leveren. Bij Masco vindt u dan ook werkelijk alles voor uw kantooromgeving.