Thermische Inbindmachines

Wat is thermisch inbinden?

Het woord 'thermisch' geeft al aan dat er hitte komt kijken bij dit proces van inbinden. U heeft een speciaal type inbindmachine nodig die deze hitte kan leveren. De speciale thermische omslagen of superstrips kunt u gebruiken in deze types inbindmachines. Als u met een inbindmachine werkt waarbij gebruik wordt gemaakt van thermische omslagen plaatst u de documenten in een omslag en kunt u deze verwarmen met een thermische inbindmachine. Door de hitte wordt de lijmlaag van de thermische omslag geactiveerd en worden uw documenten netjes aan elkaar gelijmd.

Uitstraling thermisch inbinden

Door uw documenten thermisch in te binden creëert u een zeer professionele uitstraling voor uw documenten. Thermisch inbinden is een inbindmethode die uitermate geschikt is voor zakelijke rapporten, offertes, bedrijfspresentaties en overige papieren waarmee u indruk wilt maken met de uitstraling van uw ingebonden documenten.

Thermisch inbinden op 2 manieren

Thermisch inbinden kan op 2 manieren: door middel van een superstrip of door het gebruik van een thermische omslag. Thermisch inbinden met een superstrip geeft een strak en stevig resultaat, omdat de linnen rug strak om het papier wordt gelijmd. Voor de omslag zijn verschillende opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bedrukte cover of een gekleurd of transparant voorblad. Deze inbindmethode wordt vooral gebruikt voor het maken van scripties, readers en boeken. Documenten van minder dan 20 vel papier kunnen beter met thermische omslag of een draadbindrug ingebonden worden.

Thermisch inbinden met de Powis Parker

De Powis Parker is de perfecte machine voor het snel thermisch inbinden van uw documenten. Het scheelt enorm veel tijd omdat u niet eerst alle documenten hoeft te perforeren en daar komt bij dat de machine erg gebruiksvriendelijk is. Zo kan iedereen zeer eenvoudig een document inbinden. Zo maakt u al een ingebonden document voor nog geen 40 cent. Dat is vele malen minder dan dat de gemiddelde copyshop u berekent. Deze machine verdient zichzelf snel weer terug,

Thermische inbindmachine online kopen of afhalen?

Bestel uw thermische inbindmachine snel en voordelig online bij Inbindmachine Kopen of kom langs in onze showroom in Amersfoort. In de showroom hebben we een selectie aan thermische inbindmachines staan waaronder de Powis Parker 20. Let er wel op, niet alles wat op de webshop staat ligt ook daadwerkelijk in onze showroom in Amersfoort. Wilt u een bepaald product komen afhalen of bekijken vraag dan eerst naar de winkelvoorraad in Amersfoort.

Lees meer
Filter uw productenPowis Parker 20 Inbindmachine
Powis Parker 20 Inbindmachine
€3.800,00 Excl. btw
€4.598,00 Incl. btw
GBC Inbindmachine ThermaBind T400
GBC Inbindmachine ThermaBind T400
€119,95 Excl. btw
€145,14 Incl. btw
GBC Inbindmachine Thermabind T200
GBC Inbindmachine Thermabind T200
€74,95 Excl. btw
€90,69 Incl. btw
Powis Cleaner t.b.v. Powis 20
Powis Cleaner t.b.v. Powis 20
€12,95 Excl. btw
€15,67 Incl. btw
Pagina 1 van 1