GBC voorblad A4 PP 700micron ice wit

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Voorbladen (ook wel schutbladen of dekbladen genoemd) zorgen voor een professionele uitstraling en hebben een beschermende werking.

Lees meer
€29,95
Excl. btw
€36,24
Incl. btw

Voorbladen (ook wel schutbladen of dekbladen genoemd) zorgen voor een professionele uitstraling en hebben een beschermende werking. 

Specificaties:
• GBC PolyTechno serie voorbladen. 
• Mat transparant polypropyleen. 
• Met een zware gekorrelde structuur. 
• A4-formaat. 
• Dikte: 700mic.
• Kleur: Ice wit
• Pak à 50vel. 

PolyTechno™ behandelt uw creatief werk alsof het voor altijd moet blijven bestaan! Deze supersterke polypropyleen omslag van 700 micron weerstaat het ruwste gebruik en komt met aantrekkelijk, gekorreld oppervlak dat zowel water- als krasbestendig is om ervoor te zorgen dat uw werk intact blijft.

PolyTechno™ omslagen zijn verkrijgbaar in een palet van 5 indrukwekkende, hedendaagse en levendige kleuren: ijswit, lavendel, mandarijnoranje, robijnrood en smaragdgroen. Enkel al de namen roepen een beeld op van individualiteit en energie en ze zijn dan ook perfect om uw toonaangevende rapporten, vaak gebruikte presentaties en creatieve ideëen te beschermen en te versterken.

Dankzij de chemische samenstelling van polypropyleen zijn ze recyclebaar en dus veel milieuvriendelijker dan standaard PVC omslagen. Vergeet niet uw rapporten te ontmantelen en de individuele onderdelen op de juiste manier weg te gooien. Kies PolyTechno™ achter- en vooromslagen voor ultieme bescherming. Of combineer een PolyTechno™ vooromslag uit de recyclebare Eco reeks en een herbruikbare ClickBind™ bindrug voor een volledig milieuvriendelijke, hedendaagse en duurzame presentatie.

PolyTechno™ omslagen zijn geschikt voor elke bindwijze waarbij documenten plat neergelegd kunnen worden: ClickBind™, WireBind, CombBind® en CoilBind™. U moet echter wel een bindmodel kiezen dat vellen van 700 micron kan ponsen, vanwege de uitzonderlijke dikte van deze indrukwekkende omslagen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen