GBC Inbindmachine GBC Wirebind W15

Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
GBC WireBind W15 pons/bindmachine voor 34-rings metalen draadruggen.

Lees meer
€189,00
Excl. btw
€228,69
Incl. btw

De GBC WireBind W15 bindmachine is de compacte, gebruiksvriendelijke pons- en bindoplossing voor sporadisch gebruik thuis en in kleine kantoren. Hij is licht en draagbaar, neemt niet veel ruimte in beslag op een bureau of in een keukenkast, en is voorzien van een ingebouwde draaghendel.

Of u nu interne rapporten, schoolprojecten of presentaties wilt produceren, met deze manuele pons- en bindmachine kunt u aan uw bureau professionele, veilige A4-documenten maken, van 2 x 80 g/m2 pagina's tot 125 vellen.

De juiste instellingen kiezen voor uw document is gemakkelijk. Draai gewoon aan de schakelaar voor draadruggen en de instellingen worden automatisch aangepast aan het formaat van de bindrug (vanaf 5 mm tot 14 mm, 34 ringen). Wanneer de machine is ingesteld op hetzelfde formaat als het papier, zorgt de beweegbare papiergeleider ervoor dat er geen papier aan de zijkanten uitsteekt, om verspillling te vermijden en vanaf de eerste keer perfecte resultaten te behalen.

De GBC WireBind W15 is uitgerust met een éénarmige ponshendel om snel en moeiteloos tot 15 vellen te ponsen. Hij kan ook één enkele plastic presentatieomslag ponsen (voeg een standaard vel papier toe voor een betere ponskwaliteit bij het ponsen van pvc) of gebruik gewoon de viergaatse ponser om de vellen voor te bereiden voor traditionele archiveringsdoeleinden. Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

De GBC WireBind W15 biedt alle voordelen van professioneel binden met bindruggen: permanent gebonden, fraudebestendige documenten met een hoogwaardige afwerking en pagina's die 360° roteren om gemakkelijk notities te kunnen nemen.

De GBC WireBind W15 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.

Specificaties:
• Robuuste bindmachine, geschikt voor licht kantoorgebruik.
• Gebruiksvriendelijk, is ideaal voor het maken van rapporten, documentatie en presentaties.
• Ponscapaciteit 15vel (80gr).
• Inbindcapaciteit 125vel (80gr).
• Max. diameter draadrug 14mm.
• Documentformaat A4.
• Keuzeknop voor ponsen of inbinden.
• Afmetingen 470x320x410mm.

Leuke inbindmachine wanneer je een paar keer per week een boekje inbind. Maar de machine voelt niet echt heel stevig aan. Als je veel boekjes moet maken, kies dan een steviger model. De inbindmachine werd wel binnen een dag geleverd.

3 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen