GBC Inbindmachine Multibind 420 voor 21rings en 34rings bindruggen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De veelzijdige en robuuste GBC MultiBind 420 inbindmachine is de kosteneffectieve oplossing voor drukke kantoren, scholen en bedrijven met gevarieerde documentstijlen en bindbehoeften.

Lees meer
€519,95
Excl. btw
€629,14
Incl. btw

De veelzijdige en robuuste GBC MultiBind 420 inbindmachine is de kosteneffectieve oplossing voor drukke kantoren, scholen en bedrijven met gevarieerde documentstijlen en bindbehoeften.

Of u nu dagelijkse kantoorrapporten wilt inbinden met een plastic bindrug, of een belangrijk aanbestedingsdocument wilt inbinden met een draadrug, of gewoon vellen wilt ponsen, deze multifunctionele, handmatige machine helpt u bij het creëren van professioneel gebonden documenten.

Specificaties:
• Ponscapaciteit: 20 pagina’s 80grams papier met plastic bindrug.
• Ponscapaciteit: 14 pagina’s 80grams papier met metalen draadrug.
• Bindcapaciteit: 450 vel 80grams papier met een plastic bindrug van 51 mm.
• Bindcapaciteit: 125 vel 80grams papier met metalen draadrug van 14 mm.
• Bindcapaciteit: 145 vel pagina’s papier met Click-bindrug 
• GBC MultiBind 420 pons/bindmachine voor 21-rings plastic en metaal, 34-gaats metaal en ClickBind bindruggen.
• Brede ponshendel voor ponsen met 2 handen.
• Separate hendel voor het sluiten van de plastic en metalen bindruggen.
• Instelbare ponsdiepte en 7 uitschakelbare messen.
• Afmetingen 505x175x515mm. 

Veelzijdig: de MultiBind 420 biedt u alle voordelen van de klassieke plastic bindrug, van het moderne kliksysteem en van de professionele draadrug. Kies voor plastic bindruggen als u individuele pagina's wilt toevoegen, vervangen of verwijderen zonder het volledige document te hoeven herprinten, of kies metalen draadruggen als u permanent gebonden, fraudebestendige, hoogwaardige documenten zoals klantenpresentaties of jaarrapporten nodig hebt. Bovendien kunnen de pagina's 360° draaien om gemakkelijk notities te kunnen nemen. Klikbinden geeft u de flexibiliteit om de ruggen met de hand te openen zodat u ter plekke pagina's kunt toevoegen of verwijderen, waar u ook bent. Of gebruik gewoon de ponsinrichting met 4 gaten om documenten voor te bereiden voor standaard archivering.

De MultiBind 420 heeft een maximale bindcapaciteit van 450 pagina's (80 g/m2) met een plastic bindrug van 51 mm, of van 125 pagina's met een draadrug van 14 mm met 21 of 34 ringen, of van 145 pagina's met de milieuvriendelijke, recyclebare ClickBind™ ruggen van 16 mm.
Met zeven instelbare pinnen kunt u het ponsmotief van een document veranderen en snel wisselen van een A4-document in horizontale positie naar een A5- of Amerikaans quarto-document, voor maximale flexibiliteit.

Robuust: de MultiBind 420 is een solide, volledig metalen machine gebouwd om alledaagse slijtage in een druk kantoor te weerstaan. Uitgerust met een comfortabele, brede hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, kan hij moeiteloos en snel tot 12 vellen (metalen en klikrug) of 20 vellen (plastic bindrug) in één keer ponsen.
De MultiBind 420 wordt bovendien geleverd met een gratis kopie van Serif PagePlus™X3, de bekroonde software voor desktoppublishing waarmee u logo's of presentatieomslagen kunt printen en binden. Hij wordt ook geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen