GBC Inbindmachine GBC Multibind 320

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De MultiBind 320 is een multifunctionele bindmachine voor frequent kantoorgebruik. Er is keuze uit 2 mogelijkheden: ponsen en inbinden met plastic bindruggen èn 4 gaats perforeren.

Lees meer
€359,95
Excl. btw
€435,54
Incl. btw

Met de flexibiliteit om tot 450 pagina's (80 g/m2) te binden met een bindrug of 125 pagina's met een draadrug, én met een duurzame ponsinrichting van 4 gaten, is de robuuste MultiBind 320 (vroeger IBIMASTER 400 genoemd) een kostenefficiënte oplossing voor dynamische kantoren en bedrijven die verschillende soorten documenten willen kunnen binden.

Specificaties:
• De MultiBind 320 is een multifunctionele bindmachine voor frequent kantoorgebruik.
• Er is keuze uit 3 mogelijkheden: ponsen en inbinden met plastic bindruggen, metalen draadbinduggen èn 4 gaats perforeren.
• Ponscapaciteit 21-gaats 20vel 80grams papier.
• Inbindcapaciteit plastic bindruggen 450vel 80grams papier max. diameter 50mm.
• Ponscapaciteit 4-gaats 30vel 80grams papier.
• Met de MultiBind 320 kunt u bovendien metalen bindruggen verwerken.
• Afmetingen 505x175x515mm.
• Garantieperiode 2 Jaar.

Met de flexibiliteit om tot 450 pagina's (80 g/m2) te binden met een bindrug of 125 pagina's met een draadrug, én met een duurzame ponsinrichting van 4 gaten, is de robuuste MultiBind 320 (vroeger IBIMASTER 400 genoemd) een kostenefficiënte oplossing voor dynamische kantoren en bedrijven die verschillende soorten documenten willen kunnen binden.

Of u nu dagelijkse kantoorrapporten wilt inbinden met een bindrug, of een belangrijk aanbestedingsdocument wil inbinden met een draadrug, of gewoon vellen wilt ponsen, deze handmatige machine met driedubbele functie helpt u bij het creëren van professioneel gebonden documenten.

Veelzijdig: de MultiBind 320 biedt u alle voordelen van de klassieke bindrug en de professionele draadrug. Kies voor een bindrug als u individuele pagina's naar wens wilt kunnen toevoegen, vervangen of verwijderen, zodat u tijd en kosten voor het creëren van een volledig document kunt besparen als u maar één enkele pagina wilt actualiseren. Kies een draadrug als u permanent ingebonden, manipulatieveilige documenten met een kwaliteitsafwerking wilt creëren zoals klantenpresentaties of jaarverslagen. Bovendien kunnen de pagina's 360° draaien om gemakkelijk notities te kunnen maken. Of gebruik gewoon de ponsinrichting met 4 gaten om documenten voor te bereiden voor standaard archivering.De MultiBind 320 heeft een maximale bindcapaciteit van 450 pagina's (80 g/m2) met een plastic bindrug van 51 mm, of 125 pagina's met een draadrug van 14 mm met 21 ringen.

Met zeven instelbare pinnen kunt u het ponsmotief van een document veranderen en snel wisselen van een A4-document in horizontale positie naar een A5-document, voor maximale flexibiliteit. En met de handige ponsdiepteschakelaar kunt u de ponsdiepte vergroten of verkleinen voor grotere of kleinere bindruggen, afhankelijk van het aantal pagina's.

Robuust én keurig: de MultiBind 320 is een solide, volledig metalen machine gebouwd om alledaagse slijtage in een druk kantoor te weerstaan. Uitgerust met een comfortabele, brede hendel voor een evenwichtige bediening met twee handen, kan het moeiteloos en snel tot 20 vellen (80 g/m2) in één keer ponsen.

Met zijn neerklapbare deksel en armen is de MultiBind 320 verrassend compact en gemakkelijk op de bergen, ideaal wanneer kantoorruimte beperkt is. Hij is ook volledig draagbaar en ideaal als hulpmiddel dat wordt gedeeld tussen teams en kleine afdelingen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen