GBC Inbindmachine Multibind 230

Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De GBC MultiBind 230 inbindmachine met een hoge ponscapaciteit voor 30 vellen (80-grams papier) is multifunctioneel en geschikt voor alle inbindbehoeften.

Lees meer
€339,95
Excl. btw
€411,34
Incl. btw

De GBC MultiBind 230 inbindmachine met een hoge ponscapaciteit voor 30 vellen (80-grams papier) is multifunctioneel en geschikt voor alle inbindbehoeften. De multifunctionele inbindmachine is geschikt voor het inbinden van A4- en A5-documenten: maximaal 125 vellen met een 21-rings metalen draadruggen of 450 vellen met een 51-mm plastic bindruggen.

De MultiBind 230 beschikt over een papierscheider om pagina's in ponsbare hoeveelheden op te splitsen, automatische paginacentrering voor perfect uitgelijnde gaatjes, een snipperbak voor gemakkelijk opruimen van afval en een dubbelzijdige hendel voor extra ponskracht. Een eenvoudige klikkamselector past de instellingen aan voor elk gekozen kamformaat. Uw documenten er nog nooit zo prachtig uitgezien!

Specificaties:
• Multifunctionele bindmachine voor frequent kantoorgebruik.
• Ponscapaciteit 30vel 80grams papier.
• Inbindcapaciteit plastic bindruggen 450vel 80grams papier.
• Inbindcapaciteit metalen draadruggen (21rings draadrug) 125vel 80grams papier.
• Maximale diameter plastic bindrug 51mm.
• Maximale diameter metalen draadrug 14mm (21 rings metalen draadrug)
• Documentformaat A4 en A5.
• Voorzien van Document Separator, Auto Centreer- en Simply Click systemen .
• Brede ponshendel voor ponsen met 2 handen.
• Separate hendel voor het sluiten van de metalen draadruggen.
• Afmetingen 200x525x450mm.
• Garantieperiode 2 Jaar 

U kunt nu tot 450 vellen (80g/m2) inbinden met een plastic bindrug of 125 vellen met een draadrug, zodat u de flexibiliteit heeft om de meest geschikte afwerking voor ieder document te kiezen zonder twee afzonderlijke machines te moeten kopen. Uitgerust met het gepantenteerde Flowline Pro-systeem voor een snel en eenvoudig instellingsproces, is de MultiBind 230 een kosteneffectieve oplossing voor dynamische kantoren en bedrijven die diverse soorten documenten moeten kunnen inbinden.

Of u nu alledaage kantoorrapporten wil inbinden met een plastic rug of een belangrijk aanbestedingsdocument wil inbinden met een draadrug, met dit dubbele systeem - handmatige bind- en ponsmachine - kunnen ervaren én nieuwe gebruikers moeiteloos professioneel gebonden A4- (horizontaal) en A5-documentatie creëren. De machine wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar, zodat u hem in vol vertrouwen kunt kopen.
Snel en gemakkelijk: of u nu een nieuwe gebruiker of een expert bent, de MultiBind 230 is gemakkelijk in te stellen en te bedienen. Het uniek Flowline Pro-systeem gidst gebruikers door iedere stap van het bindproces en maakt het u gemakkelijk, dankzij een aantal innovatieve functies.

Er is een handige documentscheider die de vellen verdeelt in ponsbare hoeveelheden om zo papierblokkages te vermijden en de productiviteit te verhogen - het is niet meer nodig om de vellen te tellen of het aantal te schatten. Klik gewoon op de keuzeknop en de instellingen worden automatisch aangepast aan de grootte van de plastic bindrug (tot 51 mm) of de draadrug (tot 14 mm, 21 ringen). Het automatisch centreersysteem legt snel de A4- of A5-pagina's goed zodat ze correct worden geponst, en de automatische papiergeleider zorgt ervoor dat er geen vellen aan de zijkant uitsteken, om zo verspilling te vermijden en vanaf het eerste moment perfecte resultaten te behalen.Handig: de MultiBind 230 biedt u alle voordelen van de klassieke bindrug en de professionele draadrug. Kies voor een bindrug als u individuele pagina's naar wens wilt kunnen toevoegen, vervangen of verwijderen, zodat u tijd en kosten voor het creëren van een volledig document kunt besparen als u maar één enkele pagina wil actualiseren. Kies een draadrug als u permanent gebonden, manipulatieveilige documenten met een professionele afwerking wilt creëren zoals klantenpresentaties of jaarverslagen. Bovendien kunnen de pagina's 360° draaien om gemakkelijk notities te kunnen maken.

De MultiBind 230 is uitgerust met een comfortabele, brede hendel voor een evenwichitge bediening met twee handen, zodat tot 30 vellen (80 g/m2) in één keer moeiteloos en snel kunnen worden geponst. Een gemakkelijk te bereiken opvangbak vangt het afvalpapier van het ponsproces op en kan worden uitgeschoven om snel en schoon te worden leeggemaakt.

Professioneel: de A4 plastic bindruggen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, wit en rood, en de draadruggen in wit, zwart en zilverkleur, zodat u naar wens uw document kunt afwerken voor optimaal effect. Met de MultiBind 230 kunt u in een handomdraai stijlvol ingebonden, nauwkeurige documenten creëren en uw ideëen een concurrerend voordeel bieden.

Prima inbindapparaat. We hebben deze machine nou een week en ondertussen al meer dan 200 boekjes mee gemaakt. Wat voor ons een groot voordeel is, is het feit dat deze machine ook 4 gaatjes kan maken.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen