Even voorstellen: Renz

  • Geplaatst op
  • Door W. Blok
Even voorstellen: Renz

Wij stellen u graag voor aan onze leveranciers. Deze week vertellen we wat meer over de leverancier Renz uit Duitsland.

Ponsen, binden en lamineren: Een oplossing voor elke toepassing. De Renz kantoormachines maken u het leven gemakkelijk. Hoogwaardige aanpasbare Duitse degelijke inbind- of lamineersystemen van de losse instapmodellen met de hand bediende machines tot volledig automatische grote systemen.
 

Over Renz

Renz heeft al tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van pons-, inbind- en lamineerapparatuur. Erkend als de toonaangevende fabrikant in de pons- en inbindindustrie. Het hoofdkantoor van de Renz groep is gevestigd in Heubach, Zuid-Duitsland. Renz wordt vertegenwoordigd door dochterondernemingen in verschillende landen en via agenten over de hele wereld.

Medewerkers van Renz

De Renz Groep telt meer dan 300 hoogopgeleide werknemers. Een actief stage programma stimuleert de promotie van binnenuit. Een combinatie van directe verkoop en partnerships over de hele wereld zorgen ervoor dat de Renz kantoormachines beschikbaar zijn om de behoeften van klanten wereldwijd te voldoen. De Renz inbindmachines en worden nu verkocht en gedistribueerd in meer dan 80 landen wereldwijd.

Producten van Renz

Renz is voortdurend bezig met het verbeteren van de productieprocessen en het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve manieren om producten te produceren. Investeringen in de nieuwste computer design software en CNC-productie-apparatuur garandeert een efficiënte en hoogwaardige productie. In de loop der jaren heeft Renz haar eigen speciale technieken en technologieën ontwikkeld voor de productie van draad- en bindsystemen. De productie van de meerderheid van de Renz onderdelen in eigen huis zorgt voor een hoge kwaliteit en flexibiliteit in de productie.

State of the art pons- inbind en lamineerapparaten: van desktop tot hoge output geautomatiseerde inline apparatuur. Renz onderscheidt haar assortiment in 3 productgroepen: de Office Line, de Semi-Professional Line en de Professional Line. Renz produceert ook hoogwaardige draadruggen en inbindruggen voor het vervaardigen van documenten, boeken, agenda’s en kalenders. De producten zijn ontworpen voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en totale klanttevredenheid.

Renz inbindmachines bij Inbindmachiekopen.nl

Bij inbindmachinekopen.nl verkopen wij de inbindmachines uit de Office Line van Renz. Hoogwaardige inbindmachines gemaakt voor een lange levensduur, intensief inbinden en gebruiksgemak. Onze meest verkochte inbindmachine is niet voor niks een Renz. Bekijk hier alle Renz inbindmachines.